Ma - vrij 10.00 - 18.00 +31 (0)6 2685 2865

Nikki Nooteboom


Fotograaf, filmmaker & communicatiespecialist

Mijn ervaring met fotografie is divers. Maar mijn hart ligt allereerst bij mensen en specifiek bij de gezondheidszorg. Hierbinnen is het leven naar mijn mening namelijk echt, het gaat om kwaliteit van leven en soms zelfs om leven en dood.Gezondheidszorg is ook een industrie, eentje waarbinnen het gaat om klanten. Mijn uitdaging is om echtheid te fotograferen met een commercieel doel. Weten wie je doelgroepen zijn en welke behoeften en onzekerheden bij hen leven. Ik zie het niet alleen als mijn taak om de foto’s te maken, het is vooral ook mijn taak mee te denken en te adviseren.

Ik werk in heel Nederland en België

Wat ik doe…


Laten we kennis maken

Neem contact op

Bent u als bedrijf binnen de gezondheidszorg op zoek naar een professioneel fotograaf in Brabant of Vlaanderen? U bent aan het juiste adres. Ik werk als fotograaf in Antwerpen, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Turnhout, Gent of omgeving. Door mijn brede ervaring kan ik ook meedenken over branding en technische mogelijkheden.
Als freelance fotograaf heb ik ervaring met vele soorten fotografie, als bedrijfsfotograaf, bruidsfotograaf, artiestenfotograaf. Ik doe portretfotografie voor bedrijven en particulieren, zowel digitaal als analoog.
Ik werk ook in grotere steden buiten deze regio: als fotograaf, zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Brussel en steden in Limburg.
Ook op zoek naar een webontwikkelaar en communicatieadviseur? Kijk eens op mijn website www.nootfabriek.nl!